Epizoda 45 - Zvíře zpracujeme od nosu k ocasu
Michal Vnuk - majitel restaurace Vnuk

Epizoda 45 - Zvíře zpracujeme od nosu k ocasu

Michal Vnuk - majitel restaurace Vnuk
V tomhle díle se bavíme o věcech, které rozhodují o chuti i charakteru kuchyně: původ surovin, práce farmářů, stres zvířete, rozdíl mezi mokrým a suchým zráním, i o tom, proč se „nose-to-tail“ stává nutností, ne trendem. Michal Vnuk otevřeně popisuje, co se naučil za roky práce s malými farmami, jak mu covid obrátil pohled na hosty a proč je důležité mít jasný styl – i když to není vždy nejpohodlnější cesta.

Vytvořeno ve spolupráci s podcastovým studiem https://fresheyes.cz/
Sledujte nás
Zdroje tu jsou, z.s. 2025

Kontaktujte nás
podcast@zdrojetujsou.cz
+420 737 402 197